محل تبلیغات شما

این مقاله به قلم سمانه خلیلی و در آرشیو سنجش 91 موجود می باشد.

کنکور 91 هم بالاخره سپری شد و عده‌ای از داوطلبان توانستند به دانشگاه راه پیدا کنند و عده‌ای دیگر هم باید تلاش کنند تا جزو قبول‌شدگان کنکور 92 باشند. به گفته‌ بسیاری از کارشناسان تغذیه، عوامل بسیاری مانند وراثت، محیط زیست، بیماری‌ها، دارو‌های شیمیایی و نوع تغذیه در افزایش یا کاهش حافظه نقش دارند و در این بین، تغذیه از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و کنکوری‌ها احتمالاً به طور جدی، درس‌خواندن را شروع کرده‌اند. هر چند به اعتقاد بسیاری از دانش‌آموزان تا کنکور 92 زمان زیادی باقی است اما یکی از راه‌‌های موفقیت در کنکور، داشتن حافظه‌ قوی است تا مطالب در درازمدت در ذهن باقی  بماند.

دکتر سید‌علی کشاورز، مدیر گروه تغذیه و بیو‌شیمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این باره می‌گوید:

مواد حاوی کافئین نظیر قهوه و انواع کو‌لا‌ها، محرک مغز بوده و باید از مصرف بی‌رویه‌ی آن از همین ابتدای کار خودداری شود. در عین حال، ویتامین E در اکسیژن‌رسانی به مغز و خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد مهاجم به مغز و اعصاب مؤثر بوده و از این رو استفاده از جوانه‌ گندم، بادام، بادام زمینی، فندق و تخمه‌ آفتاب‌گردان توصیه می‌شود.»

 

از علم خود کسب درآمد کنید

رزرو بلیط هواپیما، تور مشهد و جاذبه های زیارتی و گردشگری

نقش های نمادین حیوانات در ادبیات فارسی

تغذیه ,کنکور ,بسیاری ,مغز ,هم ,بوده ,و در ,بسیاری از ,و عده‌ای ,بوده و ,در این

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ارتباطات آنگونه که من دوست دارم اندیشه کنم. siomirobo piatirapge مشاوره تلفنی و برنامه ریزی تحصیلی و کنکور برق وصنعت اشکور کابین هکاته نقاشی ساختمان|نقاشی خانه|رنگ|نقاشی- نقاشی ساختمان|نقاشی خانه|نقاشی ساختمان تهران|رنگ روغن ساختمان|مولتی کالر|بلکا-پتینه-رومالین - نقاشی ساخت کفش کتونی صندل زنانه دخترانه چند رنگ سفید مشکی قرمز بژ بنفش 2021 leadgaming siporhoca