این مقاله به قلم سمانه خلیلی و در آرشیو سنجش 91 موجود می باشد.
کنکور 91 هم بالاخره سپری شد و عدهای از داوطلبان توانستند به دانشگاه راه پیدا کنند و عدهای دیگر هم باید تلاش کنند تا جزو قبولشدگان کنکور 92 باشند. به گفته بسیاری از کارشناسان تغذیه، عوامل بسیاری مانند وراثت، محیط زیست، بیماریها، داروهای شیمیایی و نوع تغذیه در افزایش یا کاهش حافظه نقش دارند و در این بین، تغذیه از جایگاه ویژهای برخوردار است و کنکوریها احتمالاً به طور جدی، درسخواندن را شروع کردهاند. هر چند به اعتقاد بسیاری از دانشآموزان تا کنکور 92 زمان زیادی باقی است اما یکی از راههای موفقیت در کنکور، داشتن حافظه قوی است تا مطالب در درازمدت در ذهن باقی بماند.
دکتر سیدعلی کشاورز، مدیر گروه تغذیه و بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این باره میگوید:
مواد حاوی کافئین نظیر قهوه و انواع کولاها، محرک مغز بوده و باید از مصرف بیرویهی آن از همین ابتدای کار خودداری شود. در عین حال، ویتامین E در اکسیژنرسانی به مغز و خنثیسازی رادیکالهای آزاد مهاجم به مغز و اعصاب مؤثر بوده و از این رو استفاده از جوانه گندم، بادام، بادام زمینی، فندق و تخمه آفتابگردان توصیه میشود.»
تغذیه ,کنکور ,بسیاری ,مغز ,هم ,بوده ,و در ,بسیاری از ,و عدهای ,بوده و ,در این
درباره این سایت